Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 42g16kcal0.2g2.8g0.2g1.1g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.5g0.3kcal0g0g0g0.5g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g10g63kcal2.5g0.7g5.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g85kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g393kcal11.2g7.2g35.2g3.2g
Valittu annoskoko85g196kcal5.6g3.6g17.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna43g98kcal2.8g1.8g8.8g0.8g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794