Spydäri ala Tomppa

Kuutioi keitetyt perunat, sipuli ja HK-sininen, kuumenna pannu kuumaksi ja laita tilkka rypsiöljyä.

Laita ensin sipulit kuullottumaan ja siirrä ne lautaselle odottamaan.

Laita perunat paistumaan.

Lisää makkarakuutiot ja mausta paprikajauheella, mustallapippurilla ja suolalla.

Lisää kuullotetut sipulit viimeksi lämpiämään.

Sekoittele kunnolla.

Aikaa paistamiseen kuluu n. 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Tomppa65

Tomppa65 sanoi...

Oikeesti tuosta määrästä syö 4 aikuista.

keskiviikko 30.11.2011 klo 16:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, paistettu 52g70kcal1.2g9.5g2.8g0.6g
Sininen lenkki 580 g (Hk), annos 290g30g70kcal2.7g2g5.4g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g281kcal7.8g23.2g16.4g1.4g
Valittu annoskoko85g140kcal3.9g11.6g8.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g70kcal2g5.8g4.1g0.4g
Arvot/100g100g165kcal4.6g13.7g9.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260503