Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 52g42kcal0.8g8.8g0g1.6g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl10g8.9kcal0.1g0.5g0.7g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g106kcal2g19.4g1.4g3.4g
Valittu annoskoko85g53kcal1g9.7g0.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna43g27kcal0.5g4.9g0.4g0.9g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.4g0.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920