Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow22g19kcal1g3.3g0.1g1.1g
Soijanakki, hälsans kök16g40kcal3g1.1g2.6g0g
Purjosipuli 8.2g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g155kcal9g16g5.4g3g
Valittu annoskoko85g77kcal4.5g8g2.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna43g39kcal2.3g4g1.4g0.8g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794