Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 23g5.6kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 23g8.2kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton19g20kcal4.2g0g0.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 9g16kcal0.7g0.2g1.4g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl9g32kcal0.2g0.3g3.4g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g178kcal13.2g3g12.4g2.2g
Valittu annoskoko85g89kcal6.6g1.5g6.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna43g45kcal3.3g0.8g3.1g0.6g
Arvot/100g100g105kcal7.7g1.8g7.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315