RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 47g51kcal8.9g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 9g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 19g31kcal0.5g0.5g2.8g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g4.7g13kcal0.4g2.4g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g196kcal20.2g6.4g9g1.6g
Valittu annoskoko85g98kcal10.1g3.2g4.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g49kcal5.1g1.6g2.3g0.4g
Arvot/100g100g115kcal11.9g3.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489