Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit52g8.9kcal0.8g1.1g0.1g1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g6.3g21kcal1.3g0g1.8g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.0.8g4.3kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g69kcal4.2g2.2g4.8g2g
Valittu annoskoko85g35kcal2.1g1.1g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna43g17kcal1.1g0.6g1.2g0.5g
Arvot/100g100g41kcal2.5g1.3g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190