Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 35g14kcal0.3g2.7g0.1g0.6g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g14g18kcal0.5g0.6g1.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g67kcal1.8g6.8g3.6g1.2g
Valittu annoskoko85g33kcal0.9g3.4g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g17kcal0.5g1.7g0.9g0.3g
Arvot/100g100g39kcal1.1g4g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153