Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g16g48kcal2.3g0.2g4.3g0.1g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g21g5.5kcal0.2g0.7g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g108kcal5g1.8g8.6g0.2g
Valittu annoskoko85g54kcal2.5g0.9g4.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna43g27kcal1.3g0.5g2.2g0.1g
Arvot/100g100g63kcal2.9g1.1g5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421