Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 41g16kcal0.4g2.8g0.1g0.7g
Mustikka metsä- 11g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Vadelma 8.5g3.5kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa9g4.6kcal0.1g1g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g2.1g6.8kcal0g1.6g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 14g4.8kcal0.4g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g81kcal2.2g14.2g0.6g2.6g
Valittu annoskoko85g40kcal1.1g7.1g0.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna43g20kcal0.6g3.6g0.2g0.7g
Arvot/100g100g47kcal1.3g8.3g0.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384