Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 25g8.1kcal0.2g1.4g0g0.6g
Lanttu 5.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)3.4g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1.6g8.7kcal0g0g1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 21g23kcal4.3g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g89kcal9.8g4.2g3.2g1.4g
Valittu annoskoko85g44kcal4.9g2.1g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g22kcal2.5g1.1g0.8g0.4g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037