Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3g26kcal0g0g3g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kinkkusuikale Pirkka22g23kcal3.9g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g236kcal19.8g1.2g16.8g0.2g
Valittu annoskoko85g118kcal9.9g0.6g8.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna43g59kcal5g0.3g4.2g0.1g
Arvot/100g100g138kcal11.6g0.7g9.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458