Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g10g11kcal0.3g0.3g1g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g15g8.4kcal0.3g1g0.4g0.2g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g11g33kcal0.9g5.9g0.5g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka31g53kcal6.3g0g3.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g0.8g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio4.7g14kcal1.2g0g1g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%12g34kcal3.6g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g306kcal25.2g14.6g16.2g0.4g
Valittu annoskoko85g153kcal12.6g7.3g8.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna43g77kcal6.3g3.7g4.1g0.1g
Arvot/100g100g179kcal14.8g8.5g9.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364