Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton53g57kcal11.9g0g0.9g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g11g14kcal0.6g0.3g1.2g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g4.7g27kcal1.4g0.5g2.2g0.4g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria4.7g10kcal0g2.4g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8g26kcal0.2g0.2g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g290kcal28.4g7.4g16g0.8g
Valittu annoskoko86g145kcal14.2g3.7g8g0.4g
Annoskoko puolitettuna43g73kcal7.1g1.9g4g0.2g
Arvot/100g100g170kcal16.6g4.3g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756