Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g38g64kcal7.1g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g211kcal15.2g5.8g13.4g1.6g
Valittu annoskoko86g106kcal7.6g2.9g6.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g53kcal3.8g1.5g3.4g0.4g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.4g7.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773