TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)6.5g18kcal0.5g3.2g0.3g0.7g
Korppujauho 3.1g12kcal0.3g2.3g0g0.2g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g50g65kcal10.5g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g208kcal24.4g11g9g1.8g
Valittu annoskoko85g104kcal12.2g5.5g4.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna43g52kcal6.1g2.8g2.3g0.5g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.4g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808