Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g50kcal0.3g0.5g5.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Ruokasooda 0.4g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g662kcal7.8g86.6g31g2g
Valittu annoskoko86g331kcal3.9g43.3g15.5g1g
Annoskoko puolitettuna43g166kcal2g21.7g7.8g0.5g
Arvot/100g100g387kcal4.6g50.6g18.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436465