Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g30g66kcal5.7g0g5.1g0g
Sika-nautajauheliha15g33kcal2.6g0g2.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 15g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g7.5g2.3kcal0.1g0.3g0g0g
Nokkonen (100g)3.8g1.4kcal0.2g0g0g0.2g
Korppujauho 1.9g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g3.8g11kcal0.7g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g286kcal22g8.4g18g0.6g
Valittu annoskoko86g143kcal11g4.2g9g0.3g
Annoskoko puolitettuna43g72kcal5.5g2.1g4.5g0.2g
Arvot/100g100g167kcal12.9g4.9g10.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813