Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl7.5g26kcal1.1g4.2g0.5g0.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen47g16kcal1.5g2.3g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.9g9kcal0.5g0.6g0.5g0.5g
Vehnälese 1.1g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g28g20kcal0g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g145kcal6.4g24.2g2.2g3.4g
Valittu annoskoko86g73kcal3.2g12.1g1.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna43g36kcal1.6g6.1g0.6g0.9g
Arvot/100g100g85kcal3.7g14.2g1.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194