Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.9kcal0.2g1g0.2g0.3g
Herkkusieni 14g2.2kcal0.3g0g0g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]5.5g19kcal0.7g0g2g0g
Kuohukerma,valio,2dl22g74kcal0.4g0.7g7.7g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g222kcal4.8g3.4g21g1g
Valittu annoskoko86g111kcal2.4g1.7g10.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g55kcal1.2g0.9g5.3g0.3g
Arvot/100g100g129kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284412