Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl29g35kcal5.5g0.3g1.3g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g21g10kcal0.1g2.3g0g0g
Hunaja 1.3g4.3kcal0g1.1g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g13g7.8kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g2.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g129kcal11.6g9.6g4.6g0.4g
Valittu annoskoko86g65kcal5.8g4.8g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna43g32kcal2.9g2.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g75kcal6.8g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902