Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g53g140kcal9.3g0g10.7g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g4.7g14kcal0.2g0.2g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho 2.7g10kcal0.3g2g0g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g393kcal20g5.6g30.8g0.4g
Valittu annoskoko86g196kcal10g2.8g15.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna43g98kcal5g1.4g7.7g0.1g
Arvot/100g100g229kcal11.7g3.3g18g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807