Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 16g16kcal0.4g0.1g1.5g0.3g
Pekoni, paistettu 12g60kcal1.9g0g5.9g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti7.3g20kcal0.2g0.4g2g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g49kcal0.3g0.4g5.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.2g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Kasvisliemi laimennettu 15g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Lihaliemi laimennettu 15g2.7kcal0g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g386kcal6g3.2g38.6g0.6g
Valittu annoskoko86g193kcal3g1.6g19.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna43g96kcal1.5g0.8g9.7g0.2g
Arvot/100g100g225kcal3.5g1.9g22.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804