Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g210kcal15.2g6.4g13.4g1.6g
Valittu annoskoko86g105kcal7.6g3.2g6.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g53kcal3.8g1.6g3.4g0.4g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853