Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g15g6.4kcal0.2g1.3g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g18g19kcal4g0g0.4g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g3.9g4.9kcal1g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa5.9g1kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g81kcal10.6g4.6g1.8g0.6g
Valittu annoskoko86g41kcal5.3g2.3g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna43g20kcal2.7g1.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g47kcal6.2g2.7g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010