Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g22g9kcal0g2.1g0g0.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 10g22kcal1.7g0g1.7g0g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g67kcal3.8g4.4g3.8g1g
Valittu annoskoko86g34kcal1.9g2.2g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g17kcal1g1.1g1g0.3g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511