Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g156g442kcal7.2g49g23.6g8.6g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.2g2.6g
Sipulikuutiot rainbow125g13kcal1.9g1.9g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]187g619kcal50.6g0g45g0g
Kananmuna kuoreton125g179kcal15g0g12.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%125g200kcal3.4g3.4g18.7g0g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1700g2975kcal161.8g116.8g200g22.6g
Valittu annoskoko850g1487kcal80.9g58.4g100g11.3g
Annoskoko puolitettuna425g744kcal40.5g29.2g50g5.7g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574