Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen500g1410kcal54.5g243g34g15.5g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g170g680kcal9.4g7.5g68g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g180g697kcal27g5.4g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1700g5573kcal181.8g511.8g330g31g
Valittu annoskoko850g2787kcal90.9g255.9g165g15.5g
Annoskoko puolitettuna425g1393kcal45.5g128g82.5g7.8g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890