Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha109g168kcal21.1g0g9.2g0g
Lanttu 109g32kcal1.1g5g0.3g2g
Palsternakka 66g42kcal0.3g7.7g0.3g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g142g40kcal0.9g8.5g0.3g3.6g
Tomaattimurska, 1 prk88g23kcal0.5g4.6g0.2g1.2g
Sipuli 109g33kcal1.4g5.2g0.2g1.9g
Valkosipuli 26g28kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Rypsiöljy 11g97kcal0g0g10.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g30kcal1.1g1.1g2.3g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Naudanliha27g42kcal5.3g0g2.3g0g
Lanttu 27g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.9g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g36g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Tomaattimurska, 1 prk22g5.9kcal0.1g1.2g0g0.3g
Sipuli 27g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy 2.8g24kcal0g0g2.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.8g7.4kcal0.3g0.3g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1701g1305kcal73.4g106.4g60.2g31.8g
Valittu annoskoko850g653kcal36.7g53.2g30.1g15.9g
Annoskoko puolitettuna425g326kcal18.4g26.6g15.1g8g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794