Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea146g15kcal1.6g1.2g0.3g1.7g
Herkkusieni 58g9kcal1.2g0.2g0.2g0.9g
Miniluumutomaatti, annos 250g73g15kcal0.4g2.4g0.2g0g
Paprika punainen 99g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g262g105kcal3.9g15.7g0.8g6.6g
Katkarapu 105g72kcal15.2g0g1.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Sinappi, Dijon, 1 tl14g20kcal0.7g1.3g1.3g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)18g36kcal0.2g8g0.3g0g
Hunaja 7.6g25kcal0g6.1g0g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1701g696kcal51g86.6g9.6g24.4g
Valittu annoskoko851g348kcal25.5g43.3g4.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna425g174kcal12.8g21.7g2.4g6.1g
Arvot/100g100g41kcal3g5.1g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364