Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Ruisjauho Pirkka1200g3660kcal116.4g732g24g180g
Vehnälese, Liperin mylly800g1144kcal120g72g44g440g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima1600g6240kcal464g0g480g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g800g752kcal141.6g0.8g20g0g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Ranskankerma, Milbona800g2328kcal18.4g24g240g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17000g47437kcal1958.8g1771.2g3617g1272g
Valittu annoskoko8500g23719kcal979.4g885.6g1808.5g636g
Annoskoko puolitettuna4250g11859kcal489.7g442.8g904.3g318g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733