Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3200g7086kcal560g0g544g0g
Keräkaali, 100g4000g960kcal48g136g8g84g
Chili paprika punainen720g288kcal14.4g64.8g0g0g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g224g1971kcal0g0g224g0g
Voi 240g1741kcal2.9g1g195.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g24370kcal1270.8g445.4g1943.8g173.4g
Valittu annoskoko8512g12185kcal635.4g222.7g971.9g86.7g
Annoskoko puolitettuna4256g6093kcal317.7g111.4g486g43.4g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214472