Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5637g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g282g28kcal4.2g0g1.7g239.6g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g155g558kcal69.8g62g9.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale423g254kcal42.3g21.1g1.3g308.6g
Manteli, jauhettu, n. 1dl1973g11877kcal475.5g130.2g1065.4g138.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g25435kcal1183.6g426.6g2155.4g1372.6g
Valittu annoskoko8512g12717kcal591.8g213.3g1077.7g686.3g
Annoskoko puolitettuna4256g6359kcal295.9g106.7g538.9g343.2g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174