Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2802g4651kcal532.4g0g280.2g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Makaroni, keitetty, suolaa 1226g1184kcal36.9g240.2g3.9g12.1g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2802g824kcal15.7g148.5g5.6g53.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 701g2732kcal14.9g15.4g294.2g0g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Juustoraaste emmental punaleima701g2732kcal203.2g0g210.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 53g0.7kcal0.2g0g0g0g
Oregano, kuivattu 7g21kcal0.8g1.5g0.7g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g24475kcal1619.4g841.8g1591g144.4g
Valittu annoskoko8512g12238kcal809.7g420.9g795.5g72.2g
Annoskoko puolitettuna4256g6119kcal404.9g210.5g397.8g36.1g
Arvot/100g100g144kcal9.5g4.9g9.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449429