Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 117g34kcal1.1g5.3g0.5g2.2g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g167g58kcal1.7g10.8g0.8g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g124g49kcal1.4g8.9g0.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)62g22kcal0.6g4.3g0.3g0.9g
Vesi376g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g3.3g8.7kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g418kcal10.2g59.2g14.2g6.4g
Valittu annoskoko852g209kcal5.1g29.6g7.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna426g105kcal2.6g14.8g3.6g1.6g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921