Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g31g95kcal3.7g17.4g1.2g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Kanasuikaleet kariniemi125g139kcal28.8g0g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 650g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g5.5g15kcal1.1g0.3g1.1g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka35g29kcal1.2g6.7g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1705g607kcal70.2g50g15.4g2.8g
Valittu annoskoko853g304kcal35.1g25g7.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna426g152kcal17.6g12.5g3.9g0.7g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207