Juustokastike/kuorrute, karppi

Laita kerma ja munat kattilaan, kuumenna kiehumispisteeseen ja hämmennä kokoajan ettei munat ryyniydy.

Kun kastikepohja on sakeaa niin lisää juustoraasteet vähän kerrallaan sekaan ja lisää vielä mausteeksi valkopippuria ja muskottipähkinää.

Tämä sopii hyvin minkä tahansa kuorrutteeksi paljon juustonsa takia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1065 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima (Lidl)2000g7800kcal580g12g600g0g
Mozzarella juustoraaste, Lovilio (50g)1200g3768kcal264g30g288g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4000g13205kcal80g120g1400g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17040g53312kcal2178g332g4846.6g0g
Valittu annoskoko8520g26656kcal1089g166g2423.3g0g
Annoskoko puolitettuna4260g13328kcal544.5g83g1211.7g0g
Arvot/100g100g313kcal12.8g1.9g28.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436741