Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%219g372kcal43.8g0g21.9g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g394g639kcal33.1g47.3g31.1g18.5g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g219g263kcal5g10.5g21.9g0g
Rypsiöljy 22g194kcal0g0g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g2934kcal163.8g115.6g193.6g37g
Valittu annoskoko854g1467kcal81.9g57.8g96.8g18.5g
Annoskoko puolitettuna427g734kcal41g28.9g48.4g9.3g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257