Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)4800g15360kcal480g3024g110.4g672g
Vehnäjauho puolikarkea 2600g8921kcal264.9g1820g31.2g91g
Ohrajauho 220g720kcal18.1g141.7g4.4g16.7g
Siirappi, tumma480g1536kcal0.5g355.2g0g0g
Rypsiöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17080g59442kcal1527g10681.8g1012g1559.4g
Valittu annoskoko8540g29721kcal763.5g5340.9g506g779.7g
Annoskoko puolitettuna4270g14861kcal381.8g2670.5g253g389.9g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154