Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3336g2540kcal62.7g517.1g6.7g33.4g
Kirjolohifilee 2502g4137kcal419.1g0g275.2g0g
Maito, Kevyt2002g921kcal64.1g96.1g30g0g
Kananmuna kuoreton 367g524kcal45.9g1.1g37.6g0g
Tilli, tuore 334g100kcal12.3g3g2.7g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17080g16440kcal1208.2g1234.6g704.4g80.8g
Valittu annoskoko8540g8220kcal604.1g617.3g352.2g40.4g
Annoskoko puolitettuna4270g4110kcal302.1g308.7g176.1g20.2g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063