Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)4802g15367kcal480.2g3025.4g110.5g672.3g
Vehnäjauho puolikarkea 2601g8925kcal265.1g1820.9g31.2g91g
Ohrajauho 220g721kcal18.2g141.7g4.4g16.7g
Siirappi, tumma480g1537kcal0.5g355.4g0g0g
Rypsiöljy 360g3185kcal0g0g360.2g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17088g59470kcal1528g10686.8g1012.6g1560g
Valittu annoskoko8544g29735kcal764g5343.4g506.3g780g
Annoskoko puolitettuna4272g14867kcal382g2671.7g253.2g390g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154