Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g6412g1539kcal76.9g218g12.8g134.7g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g80g369kcal0.4g0.4g40.9g0g
Siirappi 449g1353kcal0.4g332.6g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1282g2129kcal243.7g0g128.2g0g
Sipuli 321g97kcal4g15.4g0.6g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17088g10973kcal650.8g1132.8g365g280.4g
Valittu annoskoko8544g5487kcal325.4g566.4g182.5g140.2g
Annoskoko puolitettuna4272g2743kcal162.7g283.2g91.3g70.1g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896