Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 625g474kcal11.7g96.4g1.3g6.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro13g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Etikkakurkku 63g12kcal0.4g2.1g0.1g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton63g13kcal0.2g1g0g0.1g
Sinappi 19g25kcal0.8g2.6g1.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g1157kcal29.2g213g12g18g
Valittu annoskoko855g579kcal14.6g106.5g6g9g
Annoskoko puolitettuna428g289kcal7.3g53.3g3g4.5g
Arvot/100g100g68kcal1.7g12.5g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580