Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g23g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.6g0.4g1.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g11g16kcal1.6g1.6g0.4g5.4g
Vehnänalkio 5.6g20kcal1.7g1.7g0.6g0.8g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki416g233kcal35.4g20.8g0.8g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss113g39kcal1.1g4.6g0.9g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g1573kcal148.8g110.4g57g23.2g
Valittu annoskoko855g787kcal74.4g55.2g28.5g11.6g
Annoskoko puolitettuna428g393kcal37.2g27.6g14.3g5.8g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983