Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 401g502kcal84.2g0g18.1g0g
Ruokakerma ingman 5%270g230kcal9.5g16.2g13.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original43g30kcal1.7g3.4g1.3g1.3g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g95g70kcal4.3g12.2g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g1953kcal204.6g74.6g91g6.2g
Valittu annoskoko855g977kcal102.3g37.3g45.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna428g488kcal51.2g18.7g22.8g1.6g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547