Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g401g601kcal81.3g0g32g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g15g14kcal0.6g2.6g0g0.7g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g370g122kcal5.6g17.8g1.5g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1712g1778kcal177.2g47.2g97.2g3.4g
Valittu annoskoko856g889kcal88.6g23.6g48.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna428g445kcal44.3g11.8g24.3g0.9g
Arvot/100g100g104kcal10.4g2.8g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433