Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g8025g4815kcal120.4g1043.3g8g72.2g
Oliiviöljy 268g2366kcal0g0g267.5g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g134g175kcal4g28.1g8g18.7g
Suola, annos 3g67g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g67g114kcal5.4g21.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17120g14939kcal259.6g2185.6g568g181.8g
Valittu annoskoko8560g7470kcal129.8g1092.8g284g90.9g
Annoskoko puolitettuna4280g3735kcal64.9g546.4g142g45.5g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454