Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g4005g6007kcal812.9g0g320.4g0g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g150g144kcal6.3g25.5g0.3g7.4g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g3704g1222kcal55.6g177.8g14.8g0g
Oliiviöljy 150g1328kcal0g0g150.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17120g17782kcal1770.6g471g974g34g
Valittu annoskoko8560g8891kcal885.3g235.5g487g17g
Annoskoko puolitettuna4280g4446kcal442.7g117.8g243.5g8.5g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.8g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433