Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%2936g2936kcal352.3g76.3g140.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi39g110kcal3.5g2.7g9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4195g2517kcal62.9g545.3g4.2g37.8g
Keittojuurekset, Rainbow1398g350kcal12.6g67.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g11824kcal862.6g1382.8g316.6g75.6g
Valittu annoskoko8568g5912kcal431.3g691.4g158.3g37.8g
Annoskoko puolitettuna4284g2956kcal215.7g345.7g79.2g18.9g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645