Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g2803g1682kcal103.7g204.7g56.1g0g
Kananmuna kuoreton 1156g1650kcal144.6g3.5g118.5g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 964g3028kcal101.8g572.4g21.2g53g
Leivinjauhe 70g123kcal3.6g26.5g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 771g1100kcal96.4g2.3g79g0g
Tonnikala vedessä 2103g2196kcal471.8g0g31.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g701g1822kcal210.3g14g105.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g23202kcal2264.4g1646.8g822.8g106.8g
Valittu annoskoko8568g11601kcal1132.2g823.4g411.4g53.4g
Annoskoko puolitettuna4284g5801kcal566.1g411.7g205.7g26.7g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933